Hej då bilen

Jahapp.. slutet på en era ikväll.  Vår tid som jeep ägare är nu över. Ikväll sålde vi vår Mitsubishi Pajero Wagon, dryga två år efter att vi köpte den. Visst, det har vaeit en del problem med den och årsskatten är otroligt dyr.. men jag kommer sakna den. Den är rolig och köra och den är så stor att man känner sig trygg. Man tar sig fram på de mest otillgängliga ställen med fyrhjulsdriften och den har varit en kanonbra hundbil. En kille har kört den ikväll och la handpenning direkt, han hämtar den på fredag. Snyft. Nu kommer vi antagligen att köpa en Volkswagen Caddy Life, vilket ju också är en outstanding hundbil med stor plats.

Igår var jag och Stefan på Läsa-hund kurs, den är som sagt på två ggr. Igår var det bara teori 14-18, nästa söndag så har vi praktik lika länge. Då ska mötena även filmas. De flesta som är med har småhundar så det ska bli intressant att se hur Åsa sätter ihop vem som ska möta vem av hundarna. Bailey är ju jättebra med små och Taurus är mer ovan så leksättet kan bli lite galet. Hoppas på att Bailey ska få träffa en liten chihuahua hane som väger 1,5 kg, han skulle fixa det ypperligt :)

Idag var vi ute och gick i fina vädret i två timmar kl 14-16, mötte några kuskarna från travstallet vi är grannar med som var ute på träningsrunda. När vi kom hem igen så borstade jag igenom hundarna ordentligt och lastade in dom i bilen. Åkte och sa hej hos mamma och pappa. Gjorde en visit på bibblan och skaffade lånekort. Hälsade på hos farmor och hennes Lennart. Hundarna är så himla gulliga mot farmor, vill gärna sitta nära och mysa. Kärleken är ömsesidig :) Var in på affärn en sväng och åkte sen hem. Lagade spaghetti med köttfärssås med grädde, tomat, mascarpone och ruccola, kryddor + lite tabasco. Hur jävla gott som helst. Vitlöksbröd till.

Just nu har husse varit ute med hundarna i 40 min och jag sitter inne i värmen. De är nere på fältet och träffar Gus med husse. Längesen Bailey träffade Gus nu, men det brukar gå bara bra om Gus inte är för PÅ med Bailey. Tror Bailey tycker det är lite jobbigt nu när Gus är fysiskt könsmogen.

Ungefär såhär ser kommande bilen ut:



Kommentarer
Postat av: Annicka

Har en känsla av att du inte kommer sakna din gamla bil så länge :=)

2010-02-09 @ 07:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0